„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A nehéz fém bútorok kora

Bár általában inkább az ipari felhasználáshoz kötik, a hűvös tónusú acélból, alumíniumból és krómból készült bútorok az otthon bármelyik helyiségében megtalálják helyüket napkainkban. Ebben a cikkünkben olyan élettereket mutatunk be, amelyek megmutatják, hogy nehézségük és ipariasságuk ellenére, a fém bútorok igazán jól tudnak harmonizálni más anyagokkal.

Az elmúlt években a fiatal tervezők egyre növekvő csoportja kísérletezik az ipari fémekkel – gyakran csak egyetlen anyagot használnak, amelyet nyersen és befejezetlenül hagynak, hogy elősegítsék az újrahasznosítást. Közéjük tartozik Paul Coenen, Annie Paxton és David Taylor, akinek hajlított alumíniumcsőből készült Knuckle lámpája a 2023-as Dezeen Awards-on az év világítástechnikai tervének választották.

Az olyan természetes anyagokkal, mint a fa és a kő, kontrasztban állítva ezek a darabok nyers, ipari élét adhatják a belső tereknek, miközben mégis kifinomultnak tűnnek. Íme egy kis inspiráció:


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb