„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A minimalista fekete fém lépcsőház

A határozottan olasz stílusban ez a lépcső egyszerre minimalista és figyelemfelkeltő- éles, lineáris fekete mestermű, szemben a klasszikus fehér térrel.

A Francesco Librizzi Stúdió által tervezett, a fémkeret vékony és modern, szinte hibátlan -viszont a felmászáshoz vagy leereszkedéshez gondos lépéseket kell tennünk. Szemfogó, de kétségtelenül nem a legbiztonságosabb. 

A tér, amely teljesen csupasz megjelenésre törekszik azonban ez a megközelítés esztétikusan kiválóan működik, mivel a lépcsők szobrászati ​​tárgyakká válnak, a szoba középpontjában és praktikus korlátozott hely szempontjából. 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A tervezőről: „1977-ben született, Francesco Librizzi Palermóban végzett építészmérnöki diplomát. 2005-ben megalapította a Francesco Librizzi Stúdiót, egy milánói székhelyű építészeti vállalatot, amely építészettel, belső építészettel, kiállítási és terméktervezéssel foglalkozik. Az évek során a stúdió építészeti eszközöket fejlesztett minden méretben. Egyes művei tekintélyes díjakat kapnak, a nemzetközi folyóiratokban is megjelentek, és fontos intézmények mutatták be őket. ”Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb