„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A Louis Vuitton egymásra pakolt utazóládákból állította össze a Claridge szálloda karácsonyfáját

A Louis Vuitton divatmárka egy halom utazóládából készült karácsonyfát mutatott be a londoni Mayfairben található Claridge’s szállodában.

A szálloda éves karácsonyfa-installációjaként készült 5,2 méter magas kisinstalláció jelző 15 krómtörzsből áll, amelyek egy fa sziluettjét alkotják, és tükrözik Claridge art deco belső tereit.

A szálloda fekete-fehér márvány előcsarnokában található installációt egy pár egymásra helyezett Malles Vestiaire láda keretezte. A fa tetején az asnières-i Louis Vuitton családi ház makettje állt, míg a márka Vivienne kabaláinak 21 különböző változata, köztük a ‘Mikulás’ díszíti a fát.

„Izgatottan várjuk, hogy legendás barátaink a Louis Vuittonnál bemutathassák a Claridge’s Christmas Tree 2023-at” – mondta Paul Jackson, a Claridge vezérigazgatója.

“A karácsony a legvarázslatosabb időszak számunkra itt a szállodában, és szeretettel várjuk vendégeinket, és látjuk, hogy a látogatók elmerüljenek Louis Vuitton világában.” – tette hozzá.

Az installáció a márka és a szálloda történelmi kapcsolatára is rámutat. Louis Vuitton maga volt a személyes layetier-e – értékes tárgyak csomagolásáért felelős személy – III. Napóleon feleségének, Eugénie de Montijonak, akinek az 1850-es években a Claridge volt a téli rezidenciája. A Vuitton személyesen pakolta De Montijo csomagjait, és amikor a márka megalapította első londoni üzletét, az a szálloda közelében nyíl meg.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A tavalyi évben összegyűjtöttünk 10 szokatlan, fantáziadús karácsonyfát a világ minden tájáról! Kattints ide a cikk megtekintéséhez!

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb