„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

A leendő Lucas Múzeum Los Angelesben

A Sci-fi valósággá válik körülöttünk, autóink megtanulják vezetni önmagukat és a Lucas Múzeum lélegzetelállítóan csillogó csillaghajót megformáló épülete hamarosan megépül a Los Angeles-i Exposition Parkban. 

A múzeum, amelyet a Star Wars alkotója, George Lucas finanszírozott, óriási lépés a Los-Angelesi tájhoz. Ez körülbelül 11 hektár zöldterületet és 26 941 négyzetméter belső teret foglal magában. A belső tér egyharmadát a galériaterület foglalja majd el.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A múzeum a narratív művészet minden formáját ünnepli, az amfóráktól a képregényekig. A múzeum számára tervezett kollekciót George Lucas és felesége, Mellody Hobson gyűjtötte össze. 2014-ben a Lucas Múzeum bejelentette azon tervét, hogy nemzetközi, meghívásos versenyt tartson az építészeti tervek elnyeréséért. A MAD Architects nyerte meg és Ma Yansong, aki egy fiatal és innovatív építész. Yansong tervezése úgy néz ki, mintha egyenesen Lucas híres filmjéből érkezett volna. Az épület hosszú, kecses kanyarulatai láthatólag lassan érintik a földet, így az űrhajó illúzióját kelti.

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb