Home / Modern és luxus házak / A leendő Lucas Múzeum Los Angelesben

A leendő Lucas Múzeum Los Angelesben

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Sci-fi valósággá válik körülöttünk, autóink megtanulják vezetni önmagukat és a Lucas Múzeum lélegzetelállítóan csillogó csillaghajót megformáló épülete hamarosan megépül a Los Angeles-i Exposition Parkban. 

A múzeum, amelyet a Star Wars alkotója, George Lucas finanszírozott, óriási lépés a Los-Angelesi tájhoz. Ez körülbelül 11 hektár zöldterületet és 26 941 négyzetméter belső teret foglal magában. A belső tér egyharmadát a galériaterület foglalja majd el.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A múzeum a narratív művészet minden formáját ünnepli, az amfóráktól a képregényekig. A múzeum számára tervezett kollekciót George Lucas és felesége, Mellody Hobson gyűjtötte össze. 2014-ben a Lucas Múzeum bejelentette azon tervét, hogy nemzetközi, meghívásos versenyt tartson az építészeti tervek elnyeréséért. A MAD Architects nyerte meg és Ma Yansong, aki egy fiatal és innovatív építész. Yansong tervezése úgy néz ki, mintha egyenesen Lucas híres filmjéből érkezett volna. Az épület hosszú, kecses kanyarulatai láthatólag lassan érintik a földet, így az űrhajó illúzióját kelti.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Litván modern otthon

Vilniusban, ennek a modern új háznak a büszke tulajdonosait mindig is egy kis folyóval vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..