Home / Modern és luxus házak / Hegyi otthon Amerikában

Hegyi otthon Amerikában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Renée del Gaudio építészei elkészítették a Big Cabin | Little Cabin nevű projektet Fairplay-ban, Colorado-ban.

A ház egyik oldalát erdő veszi körül, a másik oldalon mágikus táj felé nyúlik. A nagy ablakok kilátást nyújtanak a Colorado Sangre de Cristo-hegységére, a Collegiate Peaks-re és a South Platte folyóra. A kabin tágas tetőformája és rusztikus anyagai emlékeztetnek a terület korai hagyományos épületeire.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A külső cédrus burkolat sötétebb, hogy a házat beillessze a környező erdőkbe. A” Big Cabin “tartalmazza a hálószobát, nappali és étkező területeket, konyhát, kamrát, szaunát és fürdőszobát. Egy extra hálószoba, fürdőszoba a vendégek számára a közelben van, a testvérházban, amely a nagyobb kabinhoz csatlakozik acél teraszon keresztül. A skandináv dizájnhatások a tiszta vonalakban, a világos terekben és az egyszerű kiegészítőkben láthatók. A Big Cabin | Little Cabin arra törekszik, hogy megtestesítse egy hagyományos otthon karakterét és érzését, és elmesélje az adott család történetét egy modern keretben.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Litván modern otthon

Vilniusban, ennek a modern új háznak a büszke tulajdonosait mindig is egy kis folyóval vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..