„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

A Kvorning Design lazacpikkelyekre hivatkozik a Salmon Eye pavilon tojásdad formájú épületével

A Salmon Eye egy úszó kiállítási pavilon és akvakultúra látogatóközpont a norvégiai Hardangerfjordon, amelyet a Kvorning Design a halpikkelyeket utánzó rozsdamentes acéllemezekből kialakított homlokzattal hozott létre.

A dán Kvorning Design tervezőstúdió a többcélú Salmon Eye épületet a Hardangerfjordon, Norvégia második legnagyobb fjordján helyezte el. Az egyedi épületet kiállítások befogadására és a fenntartható akvakultúra lehetőségeiről való tájékoztatásra tervezték. A projektet a helyi lazactenyésztő vállalat, az Eide Fjordbruk kezdeményezte. Az építmény neve és gömbölyded formája a lazacszemek lekerekített alakját idézi, míg az építményt borító 9500 rozsdamentes acéllemez úgy van elrendezve, hogy úgy nézzen ki, mint a halak pikkelyes bőre.

Az elektromos komppal megközelíthető Salmon Eye egy alagsort, valamint egy csigalépcsővel összekötött földszintet és első emeletet foglal magában. Egy szabadtéri tetőteraszról is drámai kilátás nyílik a környező fjordra és hegyekre. A földszinten ballaszttartályokat helyeztek el, hogy stabilan tartsák az úszó szerkezetet, míg az íves belső térben egy konyha, egy mozi és különböző nyitott terek vannak fenntartva olyan programok számára, amelyek a látogatókat a lazactenyésztési iparágról tájékoztatják.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A látogatók a parttól a központba vezető úton egy Eide Fjordbruk termelési platform mellett is elhaladnak, amely a projekt témáival kívánja megismertetni őket. A Salmon Eye lehetőséget ad a tanulásra és a fenntartható haltenyésztésről.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb