„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

A könnyűszerkezetes ház úszik a víz tetején (brutális videó)

Egy elég szomorú videót szeretnénk bemutatni, mely Japánban az Etau tájfun után készült, ahol a hatalmas áradások miatt házak tucatjai dőlnek össze.

Az alábbi videóban komplett könnyűszerkezetes családi házakat sodor magával a víz, de az épületek egyben maradnak, nem esnek szét. 
A videó is bizonyítja, hogy a könnyűszerkezetes építés annyira stabil és ugyanakkor rugalmas kapcsolatokkal rendelkezik, hogy egy ilyen erőhatás bekövetkezése esetén is egyben marad az épület.
A födém, a falak és a tetőszerkezet csavarozott kötésekkel rendelkezik és a szerkezet a hagyományos megoldásokkal szemben a mozgástól nem tud eltörni, szétválni.

Persze a házak így is megsemmisülnek, mert az egymással történő ütközések során egyre több sérülést szenvednek el a szerkezetek. A videó ettől függetlenül jól mutatja, hogy mekkora erőhatások érik az épületet és még a tetőszerkezet sem sérül meg. A legmagasabb földrengést is károsodás nélkül vészelik át az ilyen házat, de a víz ellen nincs védelem.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Képernyőfotó 2015-09-11 - 19.17.39Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb