„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

A Kengo Kuma színes szerkezetet mutat be a Miami Design District számára

A Kengo Kuma and Associates japán építészeti stúdió egy szoborszerű épülettömböt hoz létre, amely a Miami Design District kiskereskedelmi helyszíneként szolgál majd. 2010 óta a Miami Design District a divat- és designmárkák központjává vált. Marcel Wanders egy Louis Vuitton üzletet hozott létre a környéken, míg Rafael de Cárdenas építész egy outletet a Nodaleto számára.

Az új épületkomplexumot ‘Mirai’-nak – japánul a “távoli jövőnek” hívják – a fejlesztés digitális képei színes, hornyolt oszlopok sorozatát mutatják be, amelyek egy kiskereskedelmi épület köré vannak tekeredve a város északi részén. A Kengo Kuma and Associates (KKAA) dizájn a japán és a floridai építészet elemeit egyaránt ötvözi, a színes homlokzatokkal pedig a minimalista kiskereskedelmi környezethez.

A földszinten több moduláris kiskereskedelmi egység is helyet kap majd, amelyeket a bérlők igényeik szerint kombinálhatnak vagy szétválaszthatnak. A Lionheart Capital, a Leviathan Development és a Well Duo fejlesztői csapata szerint az épület dőlésszöge és hátulütői lehetővé teszik, hogy minden üzletben „sarokfeltételek” legyenek.

Az épület Miami “energiájáról és természeti szépségéről” szól

A második és a harmadik emelet irodahelyiségként szolgál majd, a szerkezetben pedig napelemes zöldtető lesz. Az épület és az utca találkozási helyére több beültetett ösvényt terveznek, és az épületben egy központi kert is helyet kap majd, amelyet a miami székhelyű Island Planning Corporation stúdió tervez.

“Miami energiája és természeti szépsége által ihletett Mirai a japán hagyományok harmonikus keverékét és a régi világ építészetének bonyolult kárpitját testesíti meg” – mondta Kengo Kuma, a KKAA alapítója. “A Mirai célja olyan teret kialakítani, amely nemcsak keretbe foglalja Miami természetes trópusi elemeit, hanem tökéletesen harmonizál a környezetével” – tette hozzá.

“Egy nyugalmat és kényelmet sugárzó menedékről szól, meghívva mindenkit, aki idelátogat és ott lakik, hogy részesüljön a nyüzsgő város esszenciájából – egy olyan szentélyből, ahol az álmok repülhetnek Miami buja szépsége közepette.”


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Mirai 2025-re készül el a tervek szerint. 

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb