„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Kasper Kyster kézműves “organikus” műanyag bútorokat készít

Kasper Kyster dán tervező a 3 Days of Design rendezvényen bemutatta a Crafting Plastic bútorkollekciót, amely műanyag lapok kézzel hajlításával készült. Kyster két milliméter vastag PETG műanyag lapokból készítette a darabokat, amelyeket felmelegít, hogy bútorokat formázzon belőlük.

A Kyster által tervezett 10 darab között van zsámoly és szék, de van egy nagy polc, egy ruhafogas és két lámpa is. A világítási tervek szoborszerűbbek, mivel más módon kellett meghajlítani őket, hogy fényként funkcionáljanak.

Kyster úgy jellemezte a Crafting Plastics kollekciót, mint “az ipariból az organikussá való átalakulást”, és célja, hogy a tervek megmutassák, hogyan lehet a műanyagot kézművesebben használni. A Kyster által használt műanyag 30 százalékban újrahasznosított anyagból áll. Jelenleg ez a legmagasabb arányban felhasználható újrahasznosított műanyag, mivel egyébként túlságosan lebomlik ahhoz, hogy szerkezetileg hasznos legyen a bútorok számára.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb