„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
napi hírmorzsák

A Golem “örömvezérelt” rózsaszín belső teret hozott létre a Superzoom galéria számára

A Golem helyi stúdió által tervezett párizsi galériában a rágógumi rózsaszínű falak, padlók és bútorok szokatlan tereket hoznak létre a művészet bemutatására.

Az Ariel Claudet építész és művész által vezetett irodát kérték fel a történelmi Le Marais negyedben található Superzoom művészeti galéria belső terének megtervezésére. A galéria három, szokatlan sorrendben elrendezett teret foglal magában, a bejáratnál a galériaigazgató irodája, középen egy fehér kocka alakú galériaterem, hátul pedig egy hozzáférhető raktárhelyiség található.

“A feje tetejére állítottuk a művészeti galéria klasszikus és elitista sorrendjét, új, élvezetközpontú élményt kínálva a látogatóknak, a galériavezetőknek pedig három térbeli eszközt a kurátori megközelítések széles skálájához” – magyarázta Claudet.

Claudet szerint a Superzoom jellegzetes rózsaszín színét használták a design alapjául, amely a helyi éjszakai élet és a techno színtér vibrálását tükrözi, ahol a galéria művészekkel és gyűjtőkkel keveredik. Egy integrált hangrendszer, amely egy bakelitlemez-lejátszóra van kötve, elektronikus zenei hangsávval erősíti ezt a kapcsolatot.

Az igazgató élénk rózsaszínű irodájának elülső részébe helyezésével a Golem célja egy olyan bejárat létrehozása volt, amely melegebb és hívogatóbb, mint egy tipikus fehér galériatér. A rózsaszín dolgozószoba beépített padot tartalmaz a látogatók számára, valamint műfűszőnyeget, amely hozzájárul a meleg, tónusos esztétikához.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A látogatók innen továbbhaladhatnak egy nagy és sokoldalú, fehér falú galériába. Ez a kiállítótér a kétoldali rózsaszín nyílásoknak köszönhetően továbbra is kapcsolódik a fő térkoncepcióhoz. A galérián belüli utolsó tér egy raktárhelyiség, amelynek falai ugyanabban az élénk rózsaszín árnyalatban vannak festve. Egy hagyományos galériában ez a tér el lenne rejtve. Itt azonban nyitott és hozzáférhető a látogatók számára.

A Superzoom galéria minden terét lehet használni a munkák kiállítására, akár önállóan, akár együttesen. Golem például azt javasolta, hogy a fehér kocka használható egyéni kiállításra, míg más művészek munkáit az igazgató irodájában és a raktárhelyiségben mutatják be. Az összes bútor és fehér kocka az igazgatói irodától elválasztó rózsaszín fal mozgatható, és eltávolítható, hogy nagyobb teret alakítsanak ki kiállítások vagy partik számára.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb