Home / Modern és luxus házak / A Github irodája San Franciscóban

A Github irodája San Franciscóban

Minden vállalatnak saját filozófiája van, saját belső irányelvei és saját siker receptje. A GitHub -nál a titok az együttműködésben rejlik.

A GitHub kis csapatából hat év alatt 900 millió dolláros vállalat lett, először az alkalmazottak bárokban, kávézókban vagy saját otthoni irodáikban dolgoztak, de a dolgok előrehaladtával létrehozták a központot. A központ 5109 négyzetméteres hely lett San Francisco SoMa kerületében, amelyet a FENNIE + MEHL Architects és a Studio Hatch tervezett.

Ahelyett, hogy klasszikus irodákat hoztak volna létre, a GitHub HQ inkább újra felfedezte a cég eredetét, és egyedi maradt. Nincsenek hideg és szűk munkaterületek. Valójában ebben a központban semmilyen hagyományos irodaterület nem létezik. Ahelyett, hogy tárgyalótermeket és hivatalos irodákat használnának, az alkalmazottak bárokban, kávézókban és egy csomó más alkalmi és nyugodt térben tölthetik el idejüket, amik arra ösztönzik őket, hogy kommunikáljanak egymással. Valójában a formalitás és a szigorú szabályok hiánya sikeres receptnek tűnik.

forrás:homedit.com

Ajánló

Olaszországi luxus

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL A faházak általában nem túl nagy méretűek, de ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..