Home / Modern és luxus házak / A Github irodája San Franciscóban

A Github irodája San Franciscóban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Minden vállalatnak saját filozófiája van, saját belső irányelvei és saját siker receptje. A GitHub -nál a titok az együttműködésben rejlik.

A GitHub kis csapatából hat év alatt 900 millió dolláros vállalat lett, először az alkalmazottak bárokban, kávézókban vagy saját otthoni irodáikban dolgoztak, de a dolgok előrehaladtával létrehozták a központot. A központ 5109 négyzetméteres hely lett San Francisco SoMa kerületében, amelyet a FENNIE + MEHL Architects és a Studio Hatch tervezett.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Ahelyett, hogy klasszikus irodákat hoztak volna létre, a GitHub HQ inkább újra felfedezte a cég eredetét, és egyedi maradt. Nincsenek hideg és szűk munkaterületek. Valójában ebben a központban semmilyen hagyományos irodaterület nem létezik. Ahelyett, hogy tárgyalótermeket és hivatalos irodákat használnának, az alkalmazottak bárokban, kávézókban és egy csomó más alkalmi és nyugodt térben tölthetik el idejüket, amik arra ösztönzik őket, hogy kommunikáljanak egymással. Valójában a formalitás és a szigorú szabályok hiánya sikeres receptnek tűnik.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..