„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Civilian a korai mozik “nagyszerűségéből” merített ihletet a Sandbox Films irodáiban

A New York-i Civilian stúdió egy dokumentumfilm-gyártó cégnek tervezte a székhelyét Manhattan Flatiron kerületében, amely magában foglal egy art deco hatású vetítőtermet is.

A díjnyertes Sandbox Films irodái egy 1920-as évekbeli neogótikus felhőkarcolóban találhatók, és biztosítják a vállalat első külön munkaterületét. A 390 négyzetméteres területen elterülő program egy nyitott terű, rendezvénytérként is funkcionáló recepciót, konferenciatermet, privát és nyitott irodákat, valamint gyártási és szerkesztői egységeket tartalmaz.

Mindemellett egy 22 férőhelyes, Dolby Atmos hangrendszerrel felszerelt vetítőterem is, ahol a csapat és látogatóik megtekinthetik az elkészült vagy folyamatban lévő vágásokat. A non-profit dokumentumfilm-gyártó cég filmes tudományos filmeket készít, amelyek közül sok rangos díjakat nyert vagy kapott.

Köztük van a Fire of Love, amelyet a 2022-es 95. Oscar-gálán a legjobb dokumentumfilm kategóriában jelöltek; Emmy-díjas Fathom; Sundance győztes All Light, Everywhere; és Fireball, társrendező: Werner Herzog.

A fogadótér egy kör alakú kőtetős bár körül forog, amely nappal határolja le a személyzet kamráját, és rendezvények alkalmával ételek és italok felszolgálására használható. Egy egyedi, kétoldalas, Pierre Chareau ihletésű boucle és bársony kanapé áll szemben egy pár felújított Milo Boughman forgószékkel.

A sátor lámpák a meglévő mennyezeti gerendák oldala mentén sorokban kerülnek beépítésre, a vakolt kamra falára további lámpatestekkel. A szerkezeti oszlopokat travertin burkolatba burkolták, hogy kiemeljék a küszöböket a különböző terek között.

A recepció két oldalán akusztikus válaszfalak üvegpanelekkel és mentazöld keretekkel határolják el a világos konferenciatermet és egy privát irodát. A konferenciaterem berendezése egy egyedi tervezésű tárgyalóasztal, amely a tömör kőris keretet és a magasfényű ívelt lakklapot ötvözi, és vintage Tobia Scarpa Sling székekkel veszi körül.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A recepció felől neonfényű bordó ajtó vezet a vetítőterembe, ahol három ülőgarnitúra néz a nagy képernyőre, mint egy mini moziban. A párnázott ülések puha púderkék szövettel vannak kárpitozva, amely ellentétben áll a diófa lambériával, és hangelnyelő barna gyapjú falpanelekkel, amelyek elrejtik a felszerelést.

Minden székhez tartozik egy kartámasz asztal az italok elhelyezéséhez vagy jegyzetek írásához, kiegészítve egy kis lámpával, amelyet Lambert et Fils-szel együttműködésben készítettek.

Egy rövid L-alakú folyosón keresztül több magánirodába, hangszigetelt szerkesztőszobákba és egy nyitott munkaterületre lehet bejutni. A közös munkaterületen az ülő-állvány asztalok fehér tölgy elválasztó panelekkel vannak ellátva, tetejükön pedig kőpárkány található a tárgyak és növények megjelenítéséhez.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb