„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Mamout egy lebontott raktárból bontott anyagokat használt a belga házhoz

Egy lebontott raktárból származó anyagokat használtak fel a Dailly nevű ház felépítéséhez, amelyet a helyi Mamout stúdió két belgiumi épület közé fészkelt.

A Dailly két udvar körül van elrendezve, és újrahasznosított anyagokkal teli színes terekkel rendelkezik. A Dailly külső megjelenése minimális, a fehérre festett falakat nagy ablakok, zöld csempék és látható téglafalak élénkítik.

Belül a Mamout célja volt, hogy bemutasson egy palettát újrahasznosított anyagokból, beleértve a téglát és acélt, amelyeket a projekt részeként lebontott helyszíni raktárból szereztek be. A földszinten a Dailly dupla magasságú nappalival, valamint egy félig nyitott étkezővel rendelkezik, amelyet a hátsó kertbe néző, összecsukható üvegajtók fala határol.

Egy nagy beton boltív szolgál bejáratként a konyhába, amely polírozott márványpadlóval és fényvisszaverő fémszigettel rendelkezik. A belső térben színes hangsúlyok kerültek beépítésre, beleértve a falak alsó szélén futó hosszú kék csempéket és a zsályazöld ablakkereteket.

A konyha és az étkező felett egy hornyolt mennyezet segíti a földszint ívelt geometriáját kiemelni, amely a hátsó kertre nyújt kilátást. A konyhán túl egy téglalap alakú ajtó egy kis köztes térbe vezet, amely egy kis udvar mellett fut, majd a tágas, dupla magasságú, kék és márvány díszítéssel díszített nappaliba nyílik.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A ház nappalija fölött ferde mennyezet lóg, amely a lejtős tetőből alakult ki, amely a telek két oldalán találkozik a szomszédos épületekkel. A mennyezet kék festéssel, a falak pedig újrahasznosított, profilozott téglával béleltek. A tetőablak átüti a ferde tetőt, és beengedi a fényt, míg a nagy ablakok a lakótér két oldalán lévő udvarra nyújtanak kilátást.

A nappali egyik szélén halványkék korlátokkal ellátott erkély fut át, amely egy ívelt lépcsőhöz vezet, a fő hálószobába felé. Két további hálószoba és egy fürdőszoba található az erkély másik oldalán, egy további hálószoba a Dailly legfelső emeletén, ahol a ferde mennyezet halvány rózsaszínre van festve.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb