„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Chai Guys Portobello kávézó belseje “a fűszerek színét” idézi 

A helyi SODA stúdió meleg színeket és természetes anyagokat használt a Chai Guys teamárka első üzletének kialakításához a Portobello Roadon, London Notting Hill negyedében.

A stúdió a masala chai tea fogyasztásának “informális jellegéből” merített a kávézó – a Chai Guys márka első kávézója, amely korábban piaci bódékban működött – belső terének megtervezésekor.

“Hűek akartunk maradni a chai-ivás informális jellegéhez azáltal, hogy egy földhözragadt teret hozunk létre alacsony ülőhelyekkel, ahol mindig van hely még egy embernek, ha felhúzunk egy széket” – mondta Matilde Menezes, a SODA belsőépítésznője.

“A pultot is elég alacsonyan tartottuk, hogy bemutassuk a chai felszolgálás aktusát, ami meglehetősen teátrális.”

A Chai Guys Portobello kávézó egy ülősarokból és egy elülső pultból áll, ahol a teát készítik, valamint a hátsó részen egy pékségből, ahol süteményeket árulnak. Mivel a látogatók közül sokan elvitelre rendelnek majd italokat, Menezes azt mondja, hogy “olyan hatásos benyomást akart kelteni, amely egyszerre egyszerű és finom”.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A stúdió célja az is volt, hogy az 55 négyzetméteres tér békés menedék legyen a hektikus Portobello Roadról, és utaljon a Chai Guys márkajelzésre. A SODA természetes anyagokat, például bőrt és fát használt a kávézóhoz.

A stúdió úgy döntött, hogy főként természetes anyagokkal dolgozik a belső térben, amelynek falai Clayworks vakolatból készültek. A Clayworks nem mérgező, alacsony a megtestesült energiája és a szén-dioxid kibocsátása, lélegző, passzívan szabályozza a páratartalmat, és az Egyesült Királyságban gyártják, így sok szempontból fenntartható és esztétikus választás volt.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb