„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A 3XN “egyszerű és költői” természetközpontot tervez a dán kikötőben

A 3XN építészeti stúdió bemutatta a tengerparti természeti és sporthorgászati ​​központ terveit, egy cseréptetős ovális épületet, amely a dániai Assensben épül majd.

A kétszintes, cseréptetős faépület három kiállítótérrel rendelkezik majd, amelyek az ember és a klímaváltozás tengerre gyakorolt ​​hatásaival foglalkoznak. A középső részét kereszt alakúra tervezték, amely különböző tereket hoz létre kültéren és beltéren egyaránt, ahol az emberek találkozhatnak és összegyűlhetnek.

A látogatóközpont a dél-dániai Assens kikötőjében épül majd. A látogatók egy déli, keleti és nyugati irányban nyíló érkezési helyiségen keresztül léphetnek be, amely a közösség közösségi terét szolgálja. Az épület Assens felé néző oldalán a cseréptető felemelkedik, hogy fogadja a látogatókat, és hozzáférést biztosít a tetőteraszhoz.

Az építészeti cég úgy tervezte a 700 négyzetméteres komplexumot, mintha egy nagy, nyitott mólón ülne, kilátást nyútjva a tengerre és a városra. A központban három nagy medence is lesz, amelyek segítik a látogatókat a tenger felfedezésében.

A dán tengerparti természetvédelmi és sporthorgászati ​​központot körülvevő területen korábban hajógyárak és ipari raktárak működtek, a nyitott móló pedig ennek a “nyersségnek” egy részét kívánja megőrizni.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A 3XN Detblå tájépítésszel dolgozott együtt a projekten, amelyet fa mólókkal és a három medencét összekötő mesterséges zátonyokkal egészítenek majd ki. Ezt a kőzátonyot víz alatti völgyek és kis kanyonok metszik majd át, és olyan ökoszisztémákat biztosítanak, amelyek a tengerfenékre nézve láthatók.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb