Lakberendezés és stílus

6 építészeti és design esemény februárban

A Stockholm Design Week, az Object Rotterdam, a Modernism Week és a Nomad St Moritz a februárban megrendezésre kerülő építészeti és designesemények között szerepel.

Stockholm Design Hét
február 6-12., Svédország

2023-ban a dizájnfesztivál, a Stockholm Design Week visszatér a szokásos februári időpontjához, miután tavaly a Covid-19 járvány miatt szeptemberben rendezték meg. A fesztivál több mint 100 márkát és helyszínt mutat be a rendezvények, köztük kiállítások, nyitott bemutatótermek és kapcsolatépítő ülések keretében.

A fesztivál legnagyobb eseménye a Stockholm Furniture Fair nevű szakkiállítás, amely február 7. és 11. között zajlik. A vásár több mint 400 bútor- és világítástechnikai kiállítónak ad otthont, és új területet mutat be a gyűjthető és újrahasznosított minták számára. A Stockholm Furniture Fair öt nap alatt 60 előadásnak is otthont ad, amelyek olyan témákkal foglalkoznak, mint a körkörös tervezés, a wellness, a kreativitás és a belsőépítészeti trendek.

Object Rotterdam
február 10-12., Hollandia

Az Object Rotterdam dizájnvásár visszatér a rotterdami HAKA épületébe, ahol Hollandia minden tájáról érkező tervezők mutatkoznak be. A vásár több mint 100 feltörekvő és befutott tervezőt mutat be, akik termékei a formatervezés, a kézművesség, a divat, az építészet és a művészet területeit ölelik fel.

Annebet Philips által tervezett szék, amelyet az Object Rotterdam kiállításon mutatnak be

A 2009-ben indult vásár a belsőépítészet, a design, a művészet és az építészet szakembereit és rajongóit egyaránt vonzza.

Madridi Design Fesztivál
február 14-től március 12-ig, Spanyolország

A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Madridi Design Fesztivál február és március folyamán kerül megrendezésre, és a különböző tervezési szakterületeket, például az építészetet, a grafikai tervezést, a belsőépítészetet és a kommunikációs tervezést tárja fel.

Lámpa-tervek installációja a Studio Catalan de Oconban

Az egy hónapon át tartó rendezvény 100 eseményt foglal magában, köztük kiállításokat, installációkat, előadásokat, workshopokat, valamint nyitott bemutatótermeket és műtermeket.

A fesztivál része az Off program, egy olyan galériákat, stúdiókat, éttermeket és pop-up üzleteket bemutató túra, ahol a design szerves részét képezi a térnek. A rendezvényen díjátadó ünnepség, a Fiesta Design networking partik és a Design Pro konferencia is megrendezésre kerül.

Modernizmus Hete // Modernism Week
február 16-26., USA

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A Modernism Week középkori dizájnfesztivál 2023 februárjában 11 napon át tart. Az esemény a dizájnt, az építészetet, a művészetet, a divatot és a belsőépítészetet mutatja be az USA-beli Palm Springsben és környékén. A fesztivál immár 17. éve több mint 350 eseménynek ad otthont, köztük kiállításoknak, túráknak, előadásoknak, főelőadásnak és partiknak. A 2023-as keynote előadásokat Thom Mayne, a Morphosis Architects igazgatója vezeti.

A Modernizmus Hete Palm Springs különböző helyszínein kerül megrendezésre

Míg a februári fesztivál az év fő eseménye, a szervezet ősszel “mini modernizmus hetet” rendez, amelyet idén október 19. és 22. között tartanak.

Nomad St Moritz
február 23-26., Svájc

A Nomad 2023-as kiadása hatodik alkalommal kerül megrendezésre a svájci St Moritzban. A művészeti és dizájnvásárnak idén az Art Nouveau stílusú Grace La Margna szálloda ad otthont a 2024-es újranyitás előtt.

Az eseményen gyűjtői design- és kortárs művészeti kiállítás, túrák, nyitott házak és előadássorozat várja a látogatókat. Több mint 100 globális kiállító, köztük a Serptentine Galleries, Rick Owens és a Fornasetti is részt vesz. A vándorkiállítás korábbi kiadásaira Caprin, Monacóban, Velencében és Cannes-ban került sor.

Design Shenzhen
február 27-március 2., Kína

A Design Shenzhen első alkalommal kerül megrendezésre a Shenzhen Convention and Exhibition Centerben. A kiállítás négy napon keresztül több mint 150 márkának és installációnak ad otthont a világ minden tájáról, bemutatva bútorokat, burkolatokat, világítást, textíliákat, kiegészítőket, konyhai, fürdőszobai és kültéri termékeket.

A David Gill Galéria kiállítása a Nomad-on

A kiállítás mellett a sencseni rendezvényen a Design for Wellbeing témakörben fórumot is rendeznek: Humanitás, fenntarthatóság, technológia. A fórumon 40 szemináriumot tartanak építészek és tervezők vezetésével arról, hogy a tervezés hogyan javíthatja a környezeti és emberi jólétet.

Forrás: www.dezeen.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb