„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

30%-kal csökkenteni kell a lakáshitel kamatokat

Kezdetben az eredeti összeg 30 százalékára kellene csökkenteni a hitelek törlesztő részletét, majd fokozatosan kellene emelni azt a bajbajutott és a fizetőképességük határára jutott adósoknál – javasolja a Széchenyi Hitelszövetség nevű civil szervezet. Ezt rengeteg magyar média hasábbjain és internetes médiákban is olvashattuk a mai napon.

Barabás Gyula, a szövetség elnöke a fent leírtakhoz hozzáfűzte: a programban részt vevő adósok késedelmi kamatát pedig el kellene engedniük a bankoknak. Az elképzelés szerint a kedvezményes időszak öt évig tartana, azaz ennyi idő alatt állna vissza a törlesztő részlet az eredeti szintre.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A koncepció szerint ez idő alatt elsősorban a tőkét törlesztenék az adósok, így a tartozásuk is jelentősen csökkenhetne. Ha mégsem tudják fizetni az adósságukat, akkor az ingatlanukat bérlakássá kellene alakítani.

Szerkesztő hozzászólása: Ez a hír ma jelent meg nagyon sok médiában, kicsit számunkra értelmetlen a cím és az első mondat közötti párhuzam. Most 30%-kal kell csökkenteni, vagy 30%-ra kell csökkenteni, nem mindegy.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

2 hozzászólás

 1. Tisztelt Szerkesztő!

  Nagyon örülünk, hogy Önök értelmezni is akarták a cikket, ugyanis Önök az elsők, aki észrevették, hogy – szerintünk az MTI _ már megint nem tudja értelmezni a tartalmat, és ad egy egészen más értelmű címet. Hivatalos oldalunkról letölthető az egész anyag, sokkal több, mint amit közölnek, örömmel ajánljuk az Önök figyelmébe is. Megállapításainknak mi a “22-es csapdában a lakossági hitelválság kezelése” címet adtuk, szerintünk ez áll legközelebb a jelenlegi lebegtetett “semminél”.

  üdvözlettel

  Barabás Gyula

  1. Kedves Gyula!
   Mi nagyon fontosnak tartjuk a hiteles tájékoztatást. Ezért kérjük, ha Önöknek fontos, hogy az információk korrekten az Önök tollából egyenesen a médiába kerüljenek, küldjék el nekünk a teljes sajtóanyagot.
   Tisztelettel:
   Kp.hu szerkesztősége

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb