„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Kiemelt cikkeink

2011-ben építkezik? Kapott már árajánlatot valakitől? Mi adunk Önnek jobb ajánlatot azonos műszaki tartalom mellett!

Ha Ön családi ház építés előtt áll, rendelkezik tervekkel és kért már árajánlatokat, de még nem kötött szerződést senkivel, akkor küldje el nekünk is rajzait és a kapott ajánlatot a műszaki tartalommal együtt.

Két lehetőséget vizsgálunk meg az Ön által elküldött ajánlatban:

  • Azonos műszaki tartalom mellett lehet-e kedvezőbb árajánlatot adni.
  • Azonos árajánlat mellett lehet-e jobb műszaki tartalmat készíteni.

Az a tapasztalatunk, hogy az esetek cca. 80%-ában tudunk az ügyfeleinknek pénzt megtakarítani a családi ház építési folyamatában más vállalkozók áraihoz képest.

Ne feledje egy 20 milliós családi ház esetében 2-3% is félmilliós nagyságrend, ami fedezi egy szép konyhabútor árát, de ha a műszaki tartalmat tekintjük változtathatónak, akkor lehet, hogy azonos áron egy sokkal jobb szigetelésű lakás birtokosa lehet!

Az általunk épített családi házak A+ energiaosztályba tartoznak és ÉME engedéllyel rendelkeznek. Ezért fűtésük és hűtésük minimális energiafogyasztást jelent Önnek. Akár 2 hónapon belüli kulcsrakész kivitelezést garantálunk!

Hívjon bennünket a 06-20/444-44-24-es telefonszámunkon és nézzen meg egy referencia házunkat.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Küldje le terveit és a kapott árajánlatait ide kattintva. Mi 1 munkanapon belül jelentkezünk az általunk készített ajánlattal és elemzéssel.

Nem vállalunk garanciát arra, hogy jobb árat, vagy jobb műszaki tartalmat tudunk adni. De ingyenesen megvizsgáljuk a lehetőséget. Mi tudjuk, hogy kedvező áron erős műszaki tartalmat biztosítunk ügyfeleinknek.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb