„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

1970-es években épült ház felújítva

Az 1970-es években az előre gyártott panelekből készült házak voltak divatban. Azóta az építészeti stílusok változtak annyira, hogy modern értelmezést kapjanak az ilyen otthonok.

Ez a helyzet a Far Pond rezidenciával, amit a Bates Masi Architects tervezett New York-ban, és az otthon újjáéledt egy kortárs értelmezésben. A jelenlegi gerenda szerkezet acéllemezekhez kapcsolódik és tovább bővült. Az előre gyártott elemeket felhasználták, megtartották a régit és az újat pedig a jelenlegi anyag gyártási technikákkal kapcsolták a meglévőkhöz.

Far-Pond-by-Bates-Masi-Architects-1Egy másik megközelítés a fenntarthatóság volt, minimalizálták az építési hulladékokat. Az előregyártott nyírfa panelek módosított változatát olyan területeken használták fel, ahol azok a hurrikánoktól sújtva is képesek voltak biztonságos szerkezet alkotni. A környező vizekre néző lenyűgöző ház egy modern otthonná vált, ami melegséget sugároz és kellemes hangulatot.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb