„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

2014-es konyha trendek

Az elmúlt években végigsöprő fehér konyha trend úgy tűnik idén kicsit megmozdul és elindul a természetes anyagok, a réz kiegészítők, a minták és a monokróm minimalizmus felé. A freshome.com oldal összegyűjtötte a legújabb irányzatokat, ezekből szemezgettünk.

1. Fém szerelvények – meleg hatással

Idén a melegebb hatású fémek, mint a bronz és a réz kerülnek előtérbe, az eddigi rozsdamentes acél és króm helyett. Ellentétben az alábbi fotóval, amely csak kiemeli a sárgarézből készült fogantyút minimalista használattal, inkább a merész sárgaréz és vörösréz elszívóernyők és berendezések lesznek jellemzőek 2014-ben.

brass-fixings2. Falak természetes anyagokból
A természetes anyagok használata minden belsőépítészettel kapcsolatos területen hódít, így a konyhákban is. A rusztikus hatást keltő tégla furnér vagy akár igazi tégla természetes érzést ad és nagyszerűen néz ki. A tervezők arra fognak idén törekedni, hogy a mennyezetet, falakat gerendákkal és más természetes anyagokkal kombinálják.

brick-veneer3. Kompakt sarok mosogatók
A legtöbb konyha külön pultban helyezi el a mosogatókat, pedig ez a megoldás, hogy a sarokba kerül egyrészt igen helytakarékos, másrészt nagyon trendi idén.

compact-corner-sink4. Monokróm alap
Ebben mindig a skandinávok a legjobbak, mindig ízléses, elegáns és egyszerű. A trend már egy ideje megfigyelhető, de 2014-ben további terjedését várhatjuk. Ne felejtsük el, hogy valamilyen természetes fa kiegészítőt mindig rakjunk a konyhába, hogy elkerüljük a hideg, barátságtalan hatást.

monochrome

5.Kültéri konyhák
Ahol megfelel a kültéri konyhák kellemes használatához az időjárás, ott rendkívül terjedőben van, például az Egyesült Államokban. Európa hidegebb és nedvesebb időjárással megáldott országaiban bizonyos fokig ez korlátozó tényező, de ez sem állítja meg abban, hogy egyre népszerűbbek legyenek a szabadtéri konyhák. Ez érthető is, hiszen egyszerre lenyűgözőek és elbűvölőek.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

outside-kitchen6. A kék
Bárki, aki nyomon követi a belsőépítészeti magazinokat, az észreveheti, hogy 2014 abszolút győztese a kék, minden mennyiségben. Így a konyhákban is nagyon trendi a használata, a világos kéktől, a mély vibráló kékig, ezernyi színárnyalat közül választhatunk.

Blue-kitchen8. Nyitott konyhapolcok

A konyhaszekrény mindig hasznos, de most a nyitott polcok tendenciáját látjuk. Minek elrejteni azokat a gyönyörű poharakat? kiegészítőket? Még ugyan gyerekcipőben jár ez a trend, de egyre növekszik.

open-shelving9. A szakácsok paradicsoma
Ez az, amiről a konyha szól: A főzés. Minden nagy, impozáns minden felszerelés, a szellőzés, berendezések, minden benne van, amire egy szakácsnak szüksége lehet. Olyan konyha ilyenkor a cél, amitől még a profi szakácsok is elájulnak.

chefs-kitchen

forrás:freshome.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb