„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

1970-es évek inspirálta szálloda egy volt motelból

Egy vidéki Massachusettsben található egykori motelt alakított át az amerikai vendéglátóipari márka, a Life House az 1970-es évek vendéglátása által befolyásolt tárgyakkal berendezett szállodává.

A Life House lánc kontextuális szállodákat nyit Amerika-szerte, saját narratívával, tartalommal és helyi gyökerű éttermekkel és bárokkal. Minden egyes szállodájuk művészien van megtervezve, hogy értelmet adjon az életnek és az univerzumnak. Minden egyes ház története a főszereplővel kezdődik, egy olyan karakterrel, aki a történelmet és a helyi gyökereket a modern utazók számára kialakított terekbe helyezi. Ahol a reggeli találkozások, a pihentető alvások és a figyelmes étkezések csak a történetünk kezdete. A többi egy üres lap, amit megírhatsz...

A Life House ezúttal egy meglévő, kétszintes motelingatlant alakított át saját tervezőcsapatával; míg a 64 vendégszoba megtartotta elrendezését, a lobbinak, az étteremnek és a társalgónak új bővítményt építettek. Az ingatlan a Berkshires-hegységben található, Pittsfield és Lenox városok között, a dizájn pedig “a múlt század lodge stílusaiból merít ihletet, és az építészetet modern anyaghasználattal és formákkal értelmezi újra.”

A látogatók külső közlekedőkön keresztül jutnak el a szobákba, amit a Life House egy korszerűbb szállodai elrendezésben értelmezett újra. Az ingatlan legfontosabb kiegészítője a közösségi tér volt, amely a Club Room becenevet kapta. Amellett, hogy ez az első tér, amelyben a látogatók találják magukat, amikor belépnek a szállodába, ez a fő gyülekezőhely, mivel itt található a kandalló, a bár, a lobby és az étterem. Ez a 28 láb belmagasságú helyiség katedrális mennyezettel, szabadon álló fagerendákkal és díszes csillárokkal rendelkezik, amelyek meleg fényt és méretarányosságot kölcsönöznek a térnek.

A mennyezeten egyedi muránói üvegcsillárokat helyeztek el, amelyeket a Sogni di Cristallo cég kézzel készített Velencében, és magasan lógnak a márványpultot és bőrrel kárpitozott paneleket felvonultató bárpult fölött. A klubszoba falait Lei Xing művész által festett egyedi falfestmény, vintage nyomatok és talált tárgyak borítják a falakat.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ez a beltéri tér üveg tolóajtókon keresztül kapcsolódik a teraszhoz, ahol a vendégek több nagy kanapén lazulhatnak a tűzrakóhelyeket körülvevő kanapékon. Az egész ingatlanban a csapat olyan bútorokat és dekorációs darabokat választott, amelyek a nosztalgia érzetét keltik. A vendégszobákban a Life House csapata által készített egyedi szekrények, valamint vintage-esztétikájú lámpák és fotelek találhatók.

Forrás: www.dezeen.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb