„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

19 nyers téglát tartalmazó belsőépítészeti projekt

Az anyagok természetes és nyers formában tartása egyre népszerűbbnek tűnik a kortárs építészetben. Az építkezési elemek láthatóságának modern stílusának öröksége nemcsak őszinte kapcsolatot teremt a felhasználó és az épített környezet között, hanem megengedi a sokoldalúbb anyagpalettát is, és nagyon fontos eszköz lehet a belső terek tervezésekor.

Ebben az értelemben talán a tégla a legnépszerűbb építőanyag. A manapság egyre elterjedtebb nyers tégla felületek széles körű alkalmazása teljesen új jelentést ad az anyagok nyers formában való megjelenésének, amelyeket néha tapétával és dekoratív csempeburkolattal imitálnak.

Egy 2019-ben végzett kutatás szerint az effajta falazat rendkívül elterjedt építési technikának számít Brazíliában. A kutatás meglepő eredménye kimutatta, hogy a brazil lakóépületek 88,2% -ának belső tereiben alkalmazták ezt a technikát. A téglafalak más modern anyagokkal kombinálva korlátlan lehetőséget kínál az anyag esztétikai tulajdonságainak feltárására. A következő galériában olyan brazil projekteket láthatsz, amelyek mesterien használják ki ezt a belsőépítészeti módszert, kiemelve az agyagtégla természetes, nyers esztétikáját.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb