fbpx
Home / EnergyFriendHome / 100 nm-es új családiház építés bruttó 21 millió forintért – nem érdemes régi házat vásárolni….

100 nm-es új családiház építés bruttó 21 millió forintért – nem érdemes régi házat vásárolni….

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Érdemes elgondolkodni, ha lakás vagy ház vásárlása előtt állunk, hogy egy régit házat, lakást vásárolunk meg és felújítjuk azt, vagy belevágunk egy új családiház építésbe. 

Fontos tudni, hogy egy régi családiház olyan, mint egy régi autó, hiába cseréljük ki a fele alkatrészét, az még egy régi autó lesz, tehát a problémák előjönnek majd és soha nem mondhatjuk el, hogy ez a ház ilyen szuper, meg olyan szuper, mert magamnak csináltam. Ezt senki sem hiszi el nekünk, de ha el is hiszik, ezt az árban nem lehet nyomatékosan érvényesíteni. Arról nem beszélve, hogyha egy házat újítunk fel, akkor a főbb életfunkciókat nem lehet majd megváltoztatni, mivel a házat nem lehet elforgatni, nem lehet a tájolásán változtatni. Új családiház építés esetén minden helyiség akkora lesz és ott lesz, ahol mi szeretnénk. 

Egy 100 m2-es családiház esetében, ha az épület a 80-90-es években épült, akkor számolni kell azzal, hogy ki kell cserélni az összes ablakot, bejárati ajtót, erkélyajtót. Komplett gépészetet kell váltanunk, valamint ez eredményezi az új burkolást a csövek elrejtése miatt. A gépészet alatt a 90-es években nem tettek csak 3-4 cm hőszigetelést, mely gyakorlatilag nem felel meg semmilyen követelménynek sem, a szigetelés után új aljzatbetont kell készíteni. Ez pedig magával rántja a beltéri ajtók cseréjét is, hiszen nem tudjuk majd kinyitni őket a megváltozott padlórétegrend miatt. Persze egy ekkora felújításnál már el kell gondolkodni azon, hogy a fürdőszobát is felújítsuk, mert a 20-30 évvel ezelőtti burkolatok, szaniterek nem divatosak.  Elképzelhető, hogy a tetőhöz is hozzá kell már nyúlni, ami komoly költséget emészthet fel.
De most jön még egy nagy költség a külső homlokzati szigetelés, melyet jó, ha legalább 15-20 cm vastagságúra tervezzük.

Ott tartunk, hogy megmaradt az alapozás és a falak, valamint a födém és tetőszerkezetünk. De még elképzelhető, hogy az padló vízszigetelés nem készült el a 80-as, 90-es években és az új épület tovább károsodik.

Egy 100 nm-es családi ház teljes felújítása 2012-es árszinten 12-15 millió forint közé tehető.

21 millió forintért már egy teljesen új családiházat lehet építeni, mely kiemelten energiatakarékos, a falakban és a mennyezetben 40 cm!!! hőszigetelés található.

Egy felújított ház mindig használt és régi ház lesz, egy új ház olyan mint egy új autó. Ha nulla kilométerrel vesszük meg, akkor tudjuk, mit mikor kell karbantartani, mire kell odafigyelni, de egy réginél bármikor bosszúságot okozhat egy- egy korábban ki nem cserélt munkarész miatt bekövetkező kár.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Keressen bennünket bizalommal, mi 21-22 millió forint összegért Magyarországon és Szlovákiában elkészítjük Önnek álmai otthonát. Az összeg tartalmazza a teljes kulcsrakész kivitelezést, a tervezést és az alapozást is. Önnek csak a bútorokat kell hoznia.

Telefonszám: 06-20/444-44-24 Nagy Sándor

Ajánljuk figyelmébe a következő cikkünket, ahol összefoglalva megtalálható minden információ a családiház építéssel kapcsolatban.
kp.hu/hazepitesi-tudnivalok-a-z-ig/ 

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Szerkezetkész családi ház építés Budapesten 15 óra alatt!!! (Time-Lapse videóval)

A budapesti családi ház szerkezetét a XVII. kerületben építettük 2018. év október közepén valóban 15 …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..