„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Zöldtetős ház Belgiumban

Ez a modern projekt egy zöld tetős ház, amit az OYO Architects tervezett Ghentben, Belgiumban, hagyományos házak szomszédságában.

A House Pibo megtervezésénél az OYO szabad kezet kapott, ez pedig megadta a lehetőséget az építészek számára, hogy az épület ökológiai és kompakt mivoltára figyeljenek. A ház tetején végigfutó növényzet, mintha a talaj folytatása lenne.

modern-residence-9-7De nem ez a drámai élő zöldtető volt a kiindulási pont. Ellentétben a legtöbb önálló családi házzal Belgiumban, az OYO azzal a gondolattal indult, hogy a hálószobák tetején helyezik el a nappalit. A hálószobák egy része a talajszint alatt helyezkedik el, így nyáron hűvösek maradnak. A szociális területek két részre osztódnak – a kanapé és társalgó terület szintben lejjebb helyezkedik el, mint az étkező. Azt mondhatjuk, hogy a nappaliból egy fél emelettel feljebb helyezkedik el a konyha és étkező, valamint egy fél szinttel lejjebb a hálórész.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:Freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb