Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

Praktikus otthon gyermekes család számára

A családi otthonok tervezése, amely kielégíti a szülők, és a gyermekek igényeit sosem könnyű, de ezeket a pompás belső tereket kihívás stílussal megtölteni.

A gyerek-barát otthon, amit ebben a posztban szeretnénk  bemutatni, minimalista belsőépítészeti stílussal rendelkezik, így a lakók személyisége kitöltheti az”üres” részeket, ugyanakkor funkcionalitása összhangban van a növekvő család vágyaival – bőséges tárhely, játék szoba és kényelmes visszavonulásra/ vagy akár még több idő együtt töltésére egyaránt alkalmas. Praktikus, kényelmes, és nagyon kellemes – ez a lakás egy szép hely,  nyugodt menedék, ahonnan elindulhat a következő mozgalmas nap.

neutral-family-apartment-design


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az egyszerű fehér falak rengeteg lehetőséget adnak a képzelet kibontakoztatásához, a sárga árnyalat pedig emeli a hangulatot. Nem áll olyan nagy tér rendelkezésre, de sikerült elérni – hogy a konyhában, a reggeliző asztal, és a formális étkezőasztal is megosztja a helyiséget. A növényeket könnyebben lehet helyettesíteni, mint a drága festményeket vagy szobrokat. Az okos elrendezés pótolja a hiányzó területeket.

forrás: freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb