Home / Modern és luxus házak / Zaha Hadid egyedülálló lakóépülete

Zaha Hadid egyedülálló lakóépülete

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az ikonikus és világhírű építész Zaha Hadid nem tervezett sok magánlakást életében. Valójában csak egy befejezett projektje készült, amelyet a késői építészeti korszakában tervezett és ez az úgynevezett Capital Hill Residence.

Ez az igazán elképesztő szerkezet a Bervikha erdőben, Moszkva mellett, Oroszországban található. A ház a fenyők és a nyírfák között helyezkedik el, amelyek 20 méter magasra nőttek, és mind az építész, mind pedig az ügyfele álom otthonaként írta le. Ahogy elvárható, az épület designja Zaha Hadid egyedülálló stílusának köszönhető, amely folyékony geometriákat és vonalakat tartalmaz, amelyek a rezidencia természetes környezetét inspirálják.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A szürreális projekt koncepciója több mint egy évtizeddel ezelőtt jött létre és az első képeket 2008-ban mutatták be, majd 2011-ben készültek. A lakóépület négy szinten van kialakítva, és két fő alkotóeleme határozza meg, az egyik 22 méterrel a föld felett. Ez lehetővé teszi a legfelső emeleten, hogy csodálatos kilátást nyújtson az erdőre és a kék égre.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Megújult pajta az Egyesült Államokban

Hiszed vagy sem, ez a pajtaház eredetileg 1797-ben épült. Egyszer tűz pusztított benne, majd 2014-ben …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..