„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Zöld hírek

Wastecare: az Aizome ipari szennyvízéből készült arcszérum

A Serviceplan német márka- és reklámügynökség kifejlesztett egy textilipari szennyvízből készült bőrápoló terméket, hogy népszerűsítse az Aizome japán induló vállalkozás vegyszermentes festési eljárását. Az Aizome az újonnan kifejlesztett festési technikájával akarta felkelteni a figyelmet, amely magas frekvenciájú hanghullámokat használ, hogy növényi alapú színeket adjon textíliáihoz.

Az innováció környezeti és egészségügyi előnyeinek bemutatása érdekében a textiliparban megfogalmazott nagyszámú fenntarthatósági állítás mellett a Serviceplannal együttműködve elindította a Wastecare-t. A bőrápoló termék elsősorban az Aizome növényi alapú festési folyamata során keletkezett szennyvízből készült. Ez azt jelenti, hogy ultrahangot alkalmaz a növényi részecskékbe áztatott szerves pamutszálakra, ami azt jelenti, hogy tartósan megkötődnek.

A Serviceplan szerint ebből a folyamatból származó szennyvizet a Wastecare számára választották, mivel megőrzi az indigó gyógynövények egészségügyi előnyeit. A bőrápoló termék az arcra és a nyakra is felvihető, és hidratáló, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású.

A Serviceplan kidolgozta a Wastecare szérum logóját, csomagolását és leírását, amelyet az év elején a textil-, a divat- és az egészségügyi ágazat kulcsfiguráinak küldtek ki egy csúcsminőségű szépségápolási termék stílusában. Az ügynökség úgy döntött, hogy a hagyomány és a tudomány ötvözésének koncepciójára összpontosít, utalva az Aizome által a hagyományos japán festési módszerek technológiai adaptációjára.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Annak kiemelésére, hogy a Wastecare-t közvetlenül a textilgyárból szállítják, a szérumot egy laboratóriumi típusú üvegfiolába töltötték, amelyhez a Serviceplan egyedi, újrahasznosított alumíniumból készült fedelet fejlesztett ki. Az üveget újrahasznosított, újrahasznosítható kartondobozba csomagolták, rétegezve, hogy elég erős legyen ahhoz, hogy ne legyen szükség külső dobozra, ami csökkentette a szállítási kibocsátást.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb