Home / Modern és luxus házak / Városi ház titkos kerttel

Városi ház titkos kerttel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ez a hat hálószobás városi ház Manhattan divatos Upper East Side részén fekszik, a szeszélyesség és a csodálatos tervezés találkozik egymással.

A 470 négyzetméteres lakóterület az 79th Street East 135 -ös számú lakóépület része, amely összesen 31 lakásból áll és 2012-ben építették a háború előtti ingatlanok alapján. Az épülethez hasonlóan a duplexlakás klasszikus részletekkel rendelkezik: magas mennyezetek, tölgyfa és az egyedi díszlécek a háború előtti építészethez kapcsolódnak. Ugyanakkor modern elemek is találhatóak – például a lebegő lépcsőház és a fürdők – amik hozzátesznek egy kis szelídséget és szeszélyt.

nyc-12

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Természetesen van nappali, étkező és konyha, de van egy második emeleti konyhasarok is, és öt további hálószoba. A rezidencia saját titkos kis kerttel is rendelkezik, falakkal körülvett, balkon növényekkel és zöldfás csemetékkel beültetett részen fekszik.

forrás: robbreport.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern családi otthon

Minden otthonnak saját története van, és néhány esetben ez a történet korábban kezdődik, illetve számos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.