Home / Lakberendezés és stílus / Tárolóból lakás

Tárolóból lakás

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az Ashari Architects egy lakóépület tetőterében lévő tárhelyet alakított át lakásnak, és kreativitással számos problémát megoldottak a tervezők.

A közelmúltban, 2017-ben befejezett projekt mielőtt lakássá alakult volna mindössze 30 négyzetmétert foglalt magában. Kicsi volt, az építészek számára kihívást jelentett hogyan növeljék meg a teret. Végül az épület déli pereme felé bővítettek, így még plusz 15 m2 teremtve, így jelenleg a lakás alapterülete 45 m2.

Small-attic-apartment-features-a-hanging-bed

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az építészek ezt az egyedülálló lakást azzal tették még különlegesebbé, hogy hatalmas ablakot helyzetek el, amit csigahajtással és kormánykerékkel lehet navigálni. Ha ez megtörténik, akkor a belső és a külső határok teljesen megszűnnek, és a belső terekből szép kilátás nyílik. Továbbá a lakás meghosszabbításával az építészek teret adtak terasznak / erkélynek is. Ez a rész fémráccsal és szőlővel van körülvéve, amely szabályozza a fényerő mennyiségét.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

10 ötlet a kihasználatlan sarkokhoz

Mindannyiunk rendelkezik vele. Bizony, ez az egyik sarok az otthonunkban, ami csak egy kicsit különbözik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.