„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Üvegoldalú tetőtéri medence koronázza meg a máltai betonházat

A máltai Casa B tetőtéri úszómedencéje mind az utcáról, mind az alatta lévő lakótérről látható. A szicíliai építésziroda, az Architrend Architecture által tervezett négyemeletes rezidencia a hagyományos máltai házak elrendezését követi, de kortárs anyagpalettájával és minimalista esztétikákával teljesen kilóg a hagyományosabb szomszédos épületek sorából.

A legfelső emeleten egy tetőtéri medence található, amelyet egy magas betonkeret borít, üveg oldallal és fenékkel, amely láthatóvá teszi a vizet az utcaszintről, és alóla is. A Casa B alagsori szintjén emellett egy garázs és egy házimozi is található, amely az utcától kissé hátrébb helyezkedik el. Egy külső betonlépcső vezet egy túlméretes fa bejárati ajtóhoz, amely egy dupla magasságú bejárati hallba nyílik. Az előcsarnok mennyezetét egy üvegfal választja el medencétől, vizuális kapcsolatot biztosítva a beltérben és medencében tartózkodók között.

Az üvegezett mennyezet és a hatalmas homlokzat emellett természetes fénnyel árasztja el a lakótereket. A ház összes magánterülete a telek hátsó részén helyezkedik el, beleértve a földszinten található edzőtermet és a hálószobás lakosztályt. A hálószoba tolóajtói egy teraszra és a kavicsos kertre nyílnak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A nappali a ház elején, az első emeleten található, a másik hálószoba és a fürdőszoba ezen a szinten, szintén hátul található. Ez a hálószoba egy fedett teraszra nyílik, kilátással a kertre. A ház legfelső emeletén egy konyha és egy étkezősarok található, elöl egy további lakótérrel, amelyet teljes magasságú tolóajtók kötnek össze a medence melletti fedélzettel. A terasz a szomszédos háztetőkre néz ki a part és a máltai főváros, Valletta felé.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb