napi hírmorzsák

Újabb szállodával bővült a HILTON lánc

A bostoni orvosi negyed Brookline-i szélén, egy forgalmas kereszteződésben ez a kecsesen ívelt és szoborszerű épület köti össze a zöldellő Olmstead Emerald Necklace-t (egy 1100 hektáros (4,5 négyzetkilométeres) parklánc, amelyet parkok és vízi utak kötnek össze Massachusetts államban), a közeli kereskedelmi és lakótömbökkel, és határozottan lehorgonyozza kiemelkedő helyét. Az üvegbe burkolt, három lépcsős tömegből álló épület jól illeszkedik egyedi, városi környezetéhez.

Ez az épület a globális Hilton hotellánc legújabb tagja, Hilton Garden Inn Boston – Brookline, melyet a CambridgeSeven építészeti cég tervezett és kivitelezett, egy kihívást jelentő háromszög alakú telken. A projekt célkitűzése egy olyan épület létrehozása volt, amely jelentős vizuális érdekességekkel bír, és egyben egyedülálló városi szállodai élményt nyújt, mivel az épület minden egyes oldala a különböző kontextuális helyzetekre reagál.

Három üveges térfogat öleli körbe a helyszínt, különböző magasságokban. Az épület az Emerald Necklace felé leejt, hogy a parkba fényt engedjen, míg a városi utca felé magasabbra emelkednek, hogy üdvözöljék a szomszédos Longwood Medical District orvosi negyedet, és kaput hozzanak létre Brookline és Boston között. A keretezett üvegpanelek a textúrák és a lágy tükröződések vizuális gradiensét hozzák létre, amelyek csökkentik a káprázást, a nem kívánt hőségnövekedést és a madár-ütközéseket – ami az üvegépületeknél gyakori probléma.

Korábban a helyszínen egy használaton kívüli benzinkút állt, amely kellemetlen és biztonságtalan volt a Brookline és Boston között átkelő gyalogosok számára. Az új szálloda nem csak a helyszín programját változtatta meg, hanem az utcaképi élményt is átalakította: jobb járdákat, zebrákat, új forgalmi rendet, korszerűsített közlekedési és közvilágítást, valamint új kerékpárutat alakított ki kerékpártartókkal, javítóállomással és ivókutakkal. A helyszín most 93-as gyalogos és 86-os kerékpáros pontszámmal büszkélkedhet.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A robusztus és inkluzív nyilvános diskurzus, valamint a fejlesztőnek a szomszédok aggályai iránti elkötelezettsége vezetett ehhez a helyspecifikus megoldáshoz, amelynek formája a város különböző igényeire és kívánságaira reagál. A Brookline Avenue és a 9-es út forgalmas kereszteződésére néző kiemelkedő sarok a nyilvános előcsarnokba és az ülőhelyre invitál, ahol bárki megpihenhet a kandalló mellett. A közösségi fejlődés katalizátora, a szálloda tervezése egy méltányos és befogadó közösségi folyamat eredményeként jött létre, amelynek során nyílt műhelytalálkozókkal ösztönözték a párbeszédet a fejlesztő és a város tagjai között.

A közösségi tárgyalótermet, egy laza és hívogató lobby-ülősarkot és egy egyedülálló éttermet magában foglaló szálloda, amely a helyi konyhát és hagyományokat ünnepli, szilárd és üdvözlendő jelenlétet biztosít a környéken, és a nem általános élményt kereső utazóknak is tetszik. A szálloda nyilvános helyiségei üdvözlendő és nagyon szükséges közösségi teret teremtenek, ahol a helyi tulajdonban lévő, egyedi étterem és bár élénkíti az érkezési lobbit, és az utcaképre kiáradva egy szabadtéri étkezőtermet hoz létre a park mellett.

Forrás: www.archdaily.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb