„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Templom alakult át kortárs otthonná Londonban

A Gianna Camilotti Interiors építész stúdió alakította át a történelmi templomot egy hatalmas kortárs otthonná Londonban.

A csapat megtartotta az eredetileg viktoriánus stílusú épület vörös tégla homlokzatát. Belül impozáns fehér falak, íves ablakok, oszlopok és masszív fa gerendák jellemzik. A 236 négyzetméteres ház befogadja a nyitott terű nappalit, konyhát, étkezőt, fürdőszobát és két hálószobát. A hangulatos kertben étkezővel egészítették ki az átalakítást.

memorable-residence-design-5Ahogy belépünk az érdekes házba az első ami feltűnik, hogy a fekete-fehér színpaletta nagyban hozzájárul a fenséges hangulathoz. A minden szobában megtalálható modern bútorok kiegészítik a történelmi építészetet, a projekt részleteit. A kortárs érzetet növeli a fekete plakát, amit felhőkarcolót ábrázol (egyik gyújtópont a nappaliban), és a zebra-mintás szőnyeg. Furcsán hangzik, de ezek az elemek harmonikusan illeszkednek egymáshoz és a pazar architektúrához. Szeretnénk tudni, hogy Ön mit gondol erről?


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb