„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

2D és 3D effektek kombinálása Amszterdamban

Az i29 belsőépítészeit felkérték, hogy tervezzék meg a Frame Magazine második eladóterét Amszterdamban, Hollandiában. Az i29 radikális koncepciót javasolt; Két üzlet egyben, két ellentétes élmény egy térben.

Egy fehér és téglalap alakú installáció szemben az átlós és fekete elrendezéssel. A híres bolt keresztezi egymással a művészetet, designt, az építészetet és a divatot. A belső kialakítás alapja a változékonyság ilyen sokszínű boltban. A rugalmasság és a változás képessége határozza meg a bolt identitását és erre helyezték a fő hangsúlyt.

modern-shop-6Előröl nézve a fehér panelek és fekete keretek szinte úsznak a hófehér térben. A falakról lelógva olyan érzetet keltenek ezek a fehér panelek, mintha fehér vásznak lennének. Könnyen cserélhetőek, személyre szabhatóak. Hátulról közelítve, a bolt teljesen más élményt kínál; háromszög alakú táblák feketére pácolt fa mutatja be az aktuális termékeket.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlott tartalom
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb