Lakberendezés és stílus

Teljes mértékben testre szabható munkahelyi moduláris rendszerek

Most már kijelenthető, hogy a koronavírus helyzet teljes mértékben megváltoztatta a munkahelyek és irodák berendezéseinek jövőjét- és lehet, hogy ezen változások nem maradnak majd fent örökké, de a elkövetkező időszakban biztosan lehet számítani rájuk.

Világszerte számos vállalat úgy dönt, hogy állandóvá teszi egyes munkavállalók számára az otthoni munkavégzést, így a munkahelyeken könnyebben kivitelezhető a fizikai távolságtartás a többi alkalmazott számára. A plexiüveg- térelválasztók és számos más új szolgáltatás, például az intelligens “érintésmentes” ajtók már sok munkahelyen bevezetésre kerültek, és az ezekhez hasonló biztonsági megoldások folyamatos fejlesztés alatt állnak.

A jelenlegi munkaállomások is változásokon fognak keresztül menni, és ez nem feltétlenül rossz dolog, hiszen ez tökéletes lehetőséget ad arra, hogy személyes munkaterületünket testre szabjuk, hogy jobban megfeleljenek igényeinknek. A Pair bútorgyártó cég pontosan erre fókuszálva alkotta meg új munkahelyi moduláris kollekcióját. Az „Olli” kollekció olyan rugalmas, moduláris munkahelyi megoldást, amely kompletten mindent magában foglal, amire egy irodai környezetben szükség lehet: íróasztalok, székek, tárgyalóasztalok, kabátakasztók, padok, képernyők, üzenőfalak és számos tároló egység.

Az összes kiegészítő egység, melyeket a cég “Sidekick”-nek nevez, gyorsan és egyszerűen ráhelyezhető az Olli alapmodulra (és egymásra is) több százféle variációban. A munkavállalókat akár 1.8 méter távolságra lehet ültetni egymástól, ami még mindig lehetővé teszi nekik a kényelmes kommunikációt. Az egyes képernyők egy egyszerű csuklómozdulattal becsúsztathatók a modulba, ha esetleg nincsen rájuk szükség.

Az Olli munkahelyi rendszer lehetővé teszi, hogy az egyes alkalmazottak bármikor újratervezzék a saját munkaterületüket, ha például szeretnének hozzáadni egy szobanövényt, vagy néhány könyvet, vagy egész egyszerűen csak magánszférára van szükségük.

Az egyes elemek modernek és színesek – kifejezetten eltérnek az irodákban gyakran használt bútoroktól. A „Serif” például egy egyszerű asztal kis tárgyalótermekhez és közösségi terekhez. A „Toast” egy hordozható hangszigetelt adatvédő panel. Az „EOR” egy magas háttámlájú kanapé. Mindegyik megfelel a világjárvány biztonsági protokolljának, még úgy is, hogy a tervezők nem feltétlenül erre szánták a kollekciót a kezdetekben.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Pair eredetileg úgy tervezte, hogy a legújabb munkahelyi kollekcióját az iparág éves bútorkereskedelmi kiállításán, a NeoCon-on mutatja majd be, ám a világjárvány kezdetén kénytelen volt visszavonulni a döntéstől. A társaság összes alkalmazottjának otthonról kellett dolgoznia, és senkinek nem volt lehetősége kísérletezni a kollekcióval. A probléma kiküszöbölésére – és annak bemutatására, hogy mire képes a kollekció – a cég elkészítette minden modul miniatűrjét, és mindegyik terméktervezőnek saját konfigurációt kellett készítenie otthon.

“A vállalatok számára továbbra sem egyértelmű, hogy hogyan fog kinézni a jövő irodája” – mondta Hillary, a Pair egyik terméktervezője. „Határozottan nagy változások fognak bekövetkezni, de biztos vagyok benne, hogy az iroda mindig szerepet fog játszani a jövőnkben.

“Az egyik kedvenc idézetem:„ Nincs semmi baj a változással, ha az a helyes irányba halad.”, és büszkén állíthatom, hogy az Olli egy jó példa erre” – mondta Samantha, a Pair terméktervező mérnöke. „Amikor visszatérünk a munkahelyünkre, az egy teljesen más élményt fog nyújtani; az Olli sokoldalúságával a szervezetek gyakorlatilag „jövőbiztosak” a munkahelyükön. ”

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close