napi hírmorzsák

Teljes funkcionalitás 33 négyzetméteren

Az Apartman 33 projektje a szűkös tér esztétikájának és funkcionalitásának maximalizálásán alapult. A Brazíliában, São Paulo városában található, felújított 33 négyzetméteres lakást egyetlen nyitott területté szervezték át nagy ablaküvegekkel, amelyek lehetővé teszik a természetes fény beáramlását az életterekbe.

A projekt során minden praktikus megoldást kihasználtak a Soek Arquitetura építészeti. Multifunkcionális berendezések, beépített szekrények, rejtett tárolók és ajtók elrejti az ajtók… A belső terek esztétikája szándékosan minimális, a dekorációt pedig maguk a berendezések adják. A választott színpaletta többnyire fehér és más világos és semleges színekből áll, amivel az építészek célja a belső terek vizuális maximalizálása volt.

A kis lakás bejárata egy keskeny folyósóra nyílik, ami egyenesen a multifunkcionális nappali- konyha- étkező helyiséghez vezet. A folyosóról nyílik az otthon fürdőszobája és hálószobája, melyekhez a rejtett tolóajtókon keresztül lehet hozzáférni.

Forrás: www.archdaily.com


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb