Home / Modern és luxus házak / Teheráni konténer projekt élénk színekkel

Teheráni konténer projekt élénk színekkel

A tengeri konténerek továbbra is népszerűek és a tervezők már felismerték azokat a különleges jellemzőket, amelyek meghatározzák őket. A Cube Club néven ismert projekt egy olyan szerkezet, amely 2017-ben épült meg Teheránban, Iránban az On Office munkájának eredményeként.

Sok kihívást kellett az építészeknek leküzdeniük a tervezés során, ezek egyike a szigorú építési korlátozásokhoz kapcsolódott a területen, amelyek csak a könnyű és ideiglenes szerkezetek építését tette lehetővé. Tekintettel ezekre a korlátozásokra, az építészek úgy döntöttek, hogy tengeri konténerekkel dolgoznak. A konténerekre épülő projektek kevesebb időt igényelnek, és ez nagy előnyt jelentett ebben az esetben.

The-Cube-Club-has-coffee-shop-and-a-restaurant-with-a-terrace

A célkitűzés az volt, hogy a meglévő növényzetből a legtöbbet megőrizzék, és a lehető legjobban kihangsúlyozzák a városi látványt. Ezt úgy valósították meg, hogy az egész projektet nyílt és zárt modulok sorozatába szervezték, köztük zökkenőmentes és természetes kapcsolatokkal. Ezenkívül a felső szinten lévő konténerek keletre orientáltak. A konténerek egy részét élénk színekkel festették be, amelyek ellentétben álltak az erős ipari megjelenéssel. Ez a fajta dizájn eklektikus, mégis harmonikus összetételt eredményezett. Bent a nyers fém elemeket fával párosították, és meleg kényelmes világítással.

forrás:homedit.com

Ajánló

Többgenerációs családi ház

TÍPUSTERVEK Műszaki Tartalom és ár összehasonlítás ÁRAJÁNLAT SAJÁT TERVRE Kapcsolat Amióta a tengeri, hajózási konténerek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..