„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Konténermedencével egészítették ki a felújított ingatlant, mielőtt ingatlanpiacra dobták

Egy nemrég felújított sivatagi álom-ingatlan a kaliforniai Joshua Tree-ben egy extra-menő funkcióval rendelkezik: egy modern hajókonténeres úszómedencével. A Landersben, a 636 Valencia Drive-on található farm stílusú otthon minimalista dizájnnal, szabadon álló mennyezeti gerendákkal, gyönyörű fa díszítésekkel és gyönyörű kilátással rendelkezik a környező Mojave-sivatagra, de a jelenleg eladó ház szerencsés vásárlója valószínűleg a legtöbb időt az ‘upcycling’ medencében szeretné majd tölteni, amelynek egyik falát átlátszó üveggel bélelték ki.

Luxus ModPools konténermedence a felújított otthon előkertjében

A kívülről feketére festett konténermedence szintben van egy megemelt fa fedélzettel, amely éppen elég helyet kínál egy pár nyugágynak. A szabványos 8 láb széles, 8,5 láb magas és 20 láb hosszú medencét vízálló béléssel, beépített ülőpadokkal és víz alatti világítással látták el. A medencét a Modpools nevű cég készítette professzionálisan, amely az egész Egyesült Államokban és Kanadában konténermedencéket értékesít, és a Pentair automatizálási rendszerével dolgozik, amely lehetővé teszi a világítás, a pH és a fertőtlenítőszer teljesítményének okostelefonon keresztül történő vezérlését.

A ModPools hajózási konténer medencéjével egy szinten helyezkedik el egy kis fa fedélzet két nyugággyal és egy napernyővel.
A nap végigsüt a konténermedence víztükrén, ahogy az a távoli horizontba süllyed.

A Modpoolok önálló, hordozható egységek, így a tulajdonosa magával viheti, ha elköltözik. Mindössze egy darura és egy platós teherautóra van szüksége. A föld fölé, a földbe, vagy a kettő között telepíthetők, és opcionális könnyű válaszfal is jár hozzájuk, amely igény szerint a medence felét pezsgőfürdővé alakítja.

A 636 Valencia Drive teraszán található egyszerű fapadról lélegzetelállító kilátás nyílik a környező Mojave-sivatagra.
Légi felvétel a teljes 636 Valencia Drive ingatlanról.

Az otthon nemrég teljes felújításon esett át Karen McAloon, a HGTV Find Your Style és Design Remix című televíziós műsorainak korábbi házigazdája, valamint az X8 Property & Design tervezőcég társalapítója jóvoltából. McAlool számos Joshua Tree-i házat alakított át szürke elavultból nyaralóhelyre méltóvá, és ez alól a 636 Valencia Drive-on végzett munkája sem kivétel. Az otthon Morso kandallóval, 26 láb hosszú kézzel vakolt paddal, kézzel készített fehér tölgyfa szekrényekkel a konyhában és egy 45 négyzetméteres fehér kvarc-szigettel büszkélkedhet.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
Szellős, minimalista élettér a 636 Valencia Drive-ban.
Szellős, minimalista konyha nagy kvarcszigettel.
Elegáns kőből készült fürdőszoba.
Tágas, minimalista elsődleges hálószoba.
Az egyszerű teraszos tér a 636 Valencia Drive otthon udvarán.

Az elsődleges hálószoba, amely egy privát, Saltillo csempézett teraszra nyílik, nagyvonalú fürdőszobával rendelkezik, amelyhez egy dupla zuhanyzó tartozik. Két vendégszoba az elülső teraszra nyílik, és egy fürdőszobát osztanak meg római agyagfalú falkezeléssel. A szomszédos garázst egy hálószobás, egy fürdőszobás vendégházzá alakították át, hogy még több vendéglátóhelyet biztosítsanak.

Hangulatos szabadtéri ülősarok egy kis tűzrakóhely körül.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb