„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Te készülsz már a Halloweenre?

Kétféle ember létezik a világon: azok, akik ragaszkodnak a nyári forrósághoz, és azok, akik az első hűvös szellő megérkezésével rohamtempóban veszik elő az őszi/téli ruhákat és a melegebb pokrócokat. Habár kis hazánkban nem kifejezetten elterjedt a Halloween ünneplése, az elmúlt évek során, főként a fiatalabb generációk körében egyre többen veszik át az amerikai beöltözős, csokit- vagy csalunk szokásokat.

A különféle rémisztő jelmezek mellett a tematikus dekoráció is a Halloween elengedhetetlen részét képezi, melyek közül a legelterjedtebbek a faragott sütőtökök, az egyéb őszi témájú díszek, a kísértetek, csontvázak és pókok. Ezek a dekorációk sok esetben egyszer használatos műanyagból készült tárgyak, melyekhez általában bármelyik kínai üzlet polcain megtalálhatók. Azonban ha idén valami minőségi és stílusos után kutatsz, akkor vess egy pillantást a Pottery Barn szakszerűen kidolgozott 2020-as halloweeni kollekciójára, amelyek olyan ikonikus kiegészítők és dekorációk széles választékát kínálják melyek kétség kívül maradandó élményt biztosítanak a halloweeni ünnepléshez.

A kollekció darabjai időtlen formatervezésükkel évről évre újra felhasználhatók, és a kísérteties, de ugyanakkor stílusos kiegészítők között szerepelnek olyan darabok is, melyek nem kifejezetten csak Halloween idején használhatók, de persze ízlések és pofonok.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb