„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Építőipari lexikon

Szocpol

Szociálpolitika kedvezmény. Lakásépítési kedvezmény, illetve lakásvásárlási kedvezmény. Vissza nem térítendő állami támogatás új lakás építésére, vagy vásárlására. A kedvezmény mértékét a közös háztartásban élő gyermekek vagy egyéb eltartott személyek száma befolyásolja.

Ki veheti igénybe a szocpolt?

Az a magyar állampolgár veheti igénybe, akinek magának, házastársának, élettársának és kiskorú gyermekének, együttköltöző családtagjainak nincs lakástulajdona, állandó használati joga vagy önkormányzati tulajdonban lévő, illetőleg szolgálati vagy munkakörhöz kötött lakásra bérleti jogviszonya, vagy arról érvényesen írásban lemondott és a bérbeadó azt írásban elfogadta. Ezen kívül az, akinek magának, házastársának, élettársának, kiskorú gyermekének vagy más együttköltöző családtagjának együttesen legfeljebb olyan lakás 50%-os tulajdoni hányada van, amelyet tulajdonközösség megszüntetése vagy öröklés útján szerzett, vagy akinek a tulajdonában lévő lakás lebontását a települési önkormányzat jegyzője elrendelte vagy engedélyezte, vagy annak, aki lakását


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

2009. június végén a kormány megszüntette ezt a támogatási formát.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb