Home / Hírek / Szlovákia szegényebb részein is tucatjával épülnek az új családi házak

Szlovákia szegényebb részein is tucatjával épülnek az új családi házak

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Hazánkban továbbra sem dübörög a gazdaság.

Az építőipar az az ágazat, melyen keresztül általában megismerhető a fejlődés vagy a hanyatlás egy országban. Gyakorlatilag itthon kivégezte a válság és a kormányok intézkedései a családiház építéseket és a lakóparkok fejlődését. Ez szó szerint lefejezést jelent, mert nem is tudunk lakópark megvalósulásról itthon az elmúlt két évben.
Még az állami finanszírozással megvalósuló, vagyis így beharangozott Ócsai lakópark is a gaz és az enyészeté jelenleg. 

Cégünk Szlovákiában is épít energiatakarékos családi házakat. Most egy olyan lakóparkban kivitelezünk, ami Szlovákia szegényebb részén található Miskolctól 100, Kassától 20 km-re keletre.
A képeken jól látható, hogy folyamatosan nőnek ki a házak a földből.

Ez a település a legutolsó népszámláláskor 550 lélekszámot tartott nyilván, de az idén 25 darab új családiház épül, ez azt jelenti, hogy 60-80 fővel nő a település lélekszáma. 
Hatalmas fejlődés ez egy település életében, hiszen egy év alatt 15%-ot szaporodik a lélekszám.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Sajnos Magyarországon 4-5000 fős településeken sem épül ekkora mennyiségű családiház az idén. Elkeserítő, hogy a Magyar Kormány a szocpolt visszahozta, de “szinte” senkinek sem hozzáférhető. (Van olyan megyeszékhely, ahol eddig egy szocpolt folyósítottak az idén!)

Az új elméleti szocpol, gyakorlatilag nem létezik a gyakorlatban, tehát erre nem számíthatnak a fiatal és gyermeket vállaló párok. A bankhitelek igen korlátozott módon igényelhetőek. A kamatok magasak Szlovákiához és Ausztriához képest. Gyakorlatilag egy magyar kétszer annyi összeget fizet kamatra, mint egy szlovák hiteligénylő.

Pár nappal ezelőtt írtunk egy cikket arról, hogy milyen siralmas állapotban vannak hazánkban a lakások és a házak. Tehát nem csak új építés nincs, de a régi házak, lakások sem újulnak meg. Részletek itt…

Nézze meg, hogy Szlovákiában milyen egy szegény országrész 2012. október 5-én.

 

 

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

12578571_0f729f07339a5c0413e8601f64457572_wm

18 emeletes, 55 méter magas faházat építettek 66 nap alatt

18 emeletes könnyűszerkezetes faházat eddig még nem látott a világ, most viszont Vancouverben úgy döntöttek, hogy az egyetemi ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.