„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Színekbe burkolóznak a játszóterek Európa-szerte

Közeledünk a 2020-as év vége felé, de valószínűleg 2021-ben is folytatnunk kell a társadalmi távolságtartást, és ezzel együtt több időt is töltünk a szabadban. A 100 Architects új játszótér-installációs sorozata nemcsak a gyerekek számára nyújt helyet a friss levegőn való játékra, hanem nagyon is szükséges vidámságot közvetít, Európa-szerte.

A 100 Architects egy sanghaji székhelyű építészeti iroda, amely 15 fiatal nemzetközi kreatív tervezőből és építészből áll, akik „a helyalkotás, az utcai művészet, a tájépítészet és a városi beavatkozások metszéspontjában tevékenykednek”. Világszerte már több tucat figyelemfelkeltő nyilvános teret valósítottak meg, és most a Playgones francia várostervezési csoporttal működnek együtt egy olyan jövőképen, amely a játék fontosságára összpontosít.

Ezek azonban nem akármilyen játszóterek lesznek. Egyben városi művészeti installációkként szolgáknak majd, mint funkcionális terek, mindegyiket egyedi tervezéssel készül majd sajátos környezetükhöz és a környező tájhoz és építészethez alkalmazkodva. A cél cseppet sem a beolvadás, éppen ellenkezőleg. Minden tér tartalmaz majd olyan funkciókat, mint mászható felületek, védőesernyők, sportpályák, padok, dzsungel tornatermek, hinták és csúszdák.

A Playgones és a 100 Architects egyaránt arra törekszik, hogy a köztereket szórakoztatóbbá és gyerek- illetve családbarátabbá tegye, a társadalmi interakciót akarják ösztönözni mindenekelőtt. Még akkor is, ha nincs gyereked, és nem vagy a dzsungel- tornatermek rajongója, az ilyen installációk puszta megpillantása segíthet mosolyt csalni az arcodra a nehéz időkben.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Minden új projekt megjelenik a 100 Architects Instagram oldalán, amint elkészült. Portfóliójuk valóban káprázatos, a forma, a szín és a konfiguráció lenyűgöző változataival.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb