„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Székesfehérvár családiház építés

Úgy döntöttünk, hogy újraindítjuk a tavalyelőtt igen sikeres családiházépítés blogunkat az új munkáink tekintetében, melyek referenciaházként valósulnak meg.

Tesszük ezt azért, mert az elmúlt másfél-két évben rengeteg újdonságot vezettünk be. Az építészeti technológiák az energiatakarékos házépítés tekintetében hasonlóan gyorsan növekednek változnak, mint a számítástechnika.

Gödi családiház blog, 2 évvel ezelőtti geotermikus családi házunkról

Az elmúlt rövid időszakban (1,5 év) 25%-kal növekedtek a házaink hőszigetelési paraméterei, bevezettük a szellőztető – hővisszanyerő rekuperátor berendezések beépítését, valamint kizárólag 6 kamrás és 3 rétegű üvegezéssel ellátott házakat kivitelezünk.

Persze ennél sokkal több az újdonság, pédául az, hogy szinte egyik házunkba sem kötjük be a gázt, mert sokkal jobb megoldást dolgoztunk ki házaink fűtésére. Na most itt mindenki geotermikus fűtésre gondol, de nem, mert felesleges, hiszen nincs szükség csak minimális hőigényre és ezért nem kellenek a drága geotermikus megoldások.

Azt valljuk, hogy a legolcsóbb energia a fel nem használt energia, tehát arra törekszünk, hogy a családi házaink szigetelése a lehető legjobb legyen.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre és így naprakész információkat kaphat a fejlesztéseinkről, akcióinkról, az építőiparral kapcsolatos új tudnivalókról, aktuális pályázatokról.

Az újonnan épülő családi házaink blogja a http://keszhaz-epites.kp.hu oldalon érhető majd el. Az egyik házunk, melyet mostanában kezdünk építeni Székesfehérvár mellett Úrhidán valósul meg. Ez egy mediterrán stílusú családi ház lesz, ezzel szinte egyidőben egy Kisbéren és egy Pozsony melletti házat fogunk nyomon követni, napi frissítésű fotoblogon keresztül.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb