Home / Modern és luxus házak / Svéd nyaraló Stockholm külterületén

Svéd nyaraló Stockholm külterületén

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Tham & Videgård Arkitekter által tervezett szokatlan kinézetű otthon Krokholmen kis szigetén, Stockholm külterületén található.

A tulajdonosok olyan karbantartást nem igénylő nyaralót szerettek volna, ahol sok hely van a családi összejövetelekhez. A ház sátorszerű szobáját és sziluettjét a sátorozás, a természetben töltött idő és a régebbi svéd pavilonok inspirálták. A homlokzat és belső burkolatok is szinte teljesen fából készültek, kivéve az acélgerendát, amely elosztja a terhelést a fő homlokzat felett.

Krokholmen
Krokholmen

A nagy üvegfelületek lehetővé teszik a természetes fény beáramlását. Nyitott nappalit találunk, beépített konyhával és étkezővel. A fő tér vízszintes nyitottságát a tenger felé egyensúlyozza a 6 méter magas belmagasság a gerincnél. A hálószobák, a fürdőszoba és a tárolók az erdő felé nyílnak.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern családi otthon

Minden otthonnak saját története van, és néhány esetben ez a történet korábban kezdődik, illetve számos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.