„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Érdekességek innovációkHírek

Sleepbox, avagy aludjon a repülőtéren, vagy az utcán luxus körülmények között

Repülőtéren, vasútállomáson, buszpályaudvaron az elfáradt utazók részére luxus pihenést biztosítanak a SleepBox mini lakások.

Ezek az építmények multifunkcionális privát lakódobozok, melyek az otthoni környezetből megszokott komfortot igyekeznek visszaadni használóinak, menedéket biztosítva számunkra a mindennapok forgatagában.

Nincs is rosszabb annál, mikor fontos utazásunk könnyű és gördülékeny lefolyását az a tény hátráltatja, hogy éppen aktuális repülőgépünk, vonatunk, vagy esetleg a taxink igen súlyos vétségnek számító késéssel akadályozza A-ból B-be jutásunkat. Ilyenkor jönnek az ideges telefonálások, fárasztó magyarázkodások és a minden bajunkra megoldást nyújtó alternatívák hosszas elemzői latolgatása.

Ha pályudvaron órákig kell várnunk, igen kellemetlen dolog fáradtságunk közepette az, ha elalszunk, hiszen kényelmetlen is és ki is rabolhatnak bennünket egy pillanat alatt.

Egyes amerikai társadalomtudósok szerint ez a zombi-jelenség tipikus, az Egyesült Államok meg ráadásul iskolapéldája is a népbetegségnek.
Az insomnia volna a szóban forgó népbetegség, mely magyarul annyit jelent álmatlanság.

Sok ember hetente külföldre utazik, rengeteget várva csatlakozásokra, késésekre.

A mini luxus otthonokat Goryanov A. és Krymov M. mérnökök jóvoltából szemlélhetjük meg.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Elképzelésük megvalósulását kifejezetten olyan területeken javallják, ahol rendre nagy tömegek gyűlnek össze. Például reptereken, pályaudvarokon, állomásokon, expókon…

Nos, az ilyen helyeken pont kapóra jöhet a SleepBox szolgáltatás arzenálja, mely a következőket kínálja fejenként közel 4 négyzetméteren: egy ágyat, légkondit, beépített LCD tévét, Wi-Fi elérhetőséget és aljzatot laptopunk, telefonunk számára.

Nyilván mindenki maga dönti majd el, milyen szabadidős tevékenységekkel töltené idejét a SleepBox-ban – amit feltehetően bizonyos összeg fejében vásárolhat majd. Merthogy az is nyilvánvaló, hogy az otthoni komfortérzetet szimulálni igyekvő szolgáltatást egész biztosan nem adják majd ingyen. Viszont ez még mindig jobb lehet, mint a terminálok fémpadjain „zombi-üzemmódban” ücsörögni; a vasútállomáson toporogni; ájult fásultságban várni az órákat késő tranzitjáratot.

Ez a sleepbox megoldást nyújthat a hajléktalanoknak is, egyszerűbb kivitelben akár egy tusolóval egybeépítve.

.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: Propeller

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb