„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Skandináv luxus; sárgaréz részletek díszítik a semleges szín-és anyagpalettájú belső tereket

Kilenc hengeres szerkezetből épül össze Jan Henrik Jansen által a dán Møn szigeten épített Birkedal nyaraló, amelyet ezernyi lucfa-léc bourkol és tengerparti kavics szegélyez. A szokatlan ingatlan a koppenhágai építész öt évnyi munkája alatt lett kész.

Az ingatlan maga Jansen birtokában áll, azonban az Urlaubs Architektur üdülőcégen keresztül kibérelhető. A ház egy kisebb domb tetején helyezkedik el, amelyet nyírfák vesznek körül. Mindössze 300 méterre helyezkedik el a tengerparttól, így a nyaralók könnyedén elérhetik a strandot. Minden szoba egy rönkburkolatú hengerben található, és méretes, szabálytalanul elrendezett ablakokkal van ellátva. Ezeket előrozsdásodott Corten acélkeretek veszik körül, valamint beépített ágyak és ablakülések, amelyek célja, hogy közelebb hozzák a látogatókat vidéki környezetükhöz.

Mindegyik szerkezetnek eltérő a magassága és átmérője, felhasználásától függően. Az egyes tömbök lapos teteje körüli ereszcsatornában összegyűlt csapadékvizet a beépített tóba vezetik. A falakon belül fehérre festett burkolatok sorakoznak, a padlót apró, fehér kavicsok borítják, melyek a közeli strandról származnak. Belül a szerkezetek alakjából adódó íves falak miatt az ingatlan egyedi, többnyire beépített tölgyfa bútorokkal van berendezve. A tölgyfa ellensúlyozza a teljesen fehér dekorációt, a sárgaréz szerelvények pedig váratlan luxust kölcsönöznek a fürdőszobának és a konyhának.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb