„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Shigeru Ban parkosított kertek köré tervezi az Infinite Maldives üdülőhelyet

Shigeru Ban japán építész tervezte az Infinite Maldives-t, egy “üdülőhelyet” a Maldív-szigeteken, ahol kertek és vízparti házsorok lesznek fából és helyi forrásból származó anyagokból.

Az öthektáros üdülőhely a Malé-atollban található, és úgy tervezték, hogy “átölelje a maldív népnyelvet” – mondta a Shigeru Ban Architects.

44 villából áll majd a tengerparton és a víz felett, amelyeket egy hosszú, fából készült sétány köt össze. A házak négy kertet vesznek körül Michael Desvigne tájépítész által, és fából és helyi alapanyagokból épülnek fel.

Ban úgy tervezte az Infinite Maldives üdülőhelyet, hogy beleolvadjon a környező Indiai-óceánba. A renderek kétsoros házakat mutatnak egymással szemben, egy hosszú, fából készült sétányon keresztül, amely egy amorf központi épülettel rendelkező telkhez vezet.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az Infinite Maldives a Srí Lanka-i fejlesztő Crystal Property Group számára készül, és gyógyfürdővel, fitneszközponttal és wellness-létesítményekkel fog rendelkezni. Az üdülőhely lakói számára privát terek is lesznek, minden házhoz saját feszített víztükrű medence és szabadtéri pihenőterek tartoznak.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb