„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Régi és modern design találkozása

A változásra összpontosító világunkban, a következő nagyszerű trendet várva inspirálóan tud hatni, ha néha kicsit visszanézünk és újra felfedezzük a múltat.

Ezért nagyon örülünk, hogy egy olyan lakás felújítását mutathatjuk be, ami kiváló tervezési stratégiával készült el 2017-ben. Spanyolországban található ez az otthon, az épület története a 20. század elejéig nyúlik vissza. A Roberto di Donato Architecture által tervezett lakás, bár évekig üresen állt, a tervezők meglátták benne a reményt és a potenciált.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A teljesen lecsupaszított otthon rengeteg kihívást jelentett, de ugyanakkor sok lehetőséget is kínált. A cél nem az volt, hogy a lakást a felismerhetetlenségig átalakítsák, hanem hogy eredeti jellegét a lehető legnagyobb mértékben megőrizzék. A tér belső kialakítása a régi és az új elemek csodálatos keveréke, nagy hangsúlyt fektetve a régi és gondosan kiválasztott anyagokra és formákra, amelyek kiegészítik a téglafalakat, a frissen feltárt és restaurált tetőszerkezetet, valamint a polírozott betonpadlót. A felújítási folyamat egyik fő célja az volt, hogy folyékony és zökkenőmentes kapcsolatot alakítson ki a régi és az új funkciók között.

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb