Home / Lakberendezés és stílus / Régi apartman felújítása Bukaresten

Régi apartman felújítása Bukaresten

Az 1930-as évekből származó épület lakásának felújítása semmi esetre sem könnyű, mégis izgalmas és érdekes feladat, mert mindig eldönthetjük mi az, amit megőrzünk a régi funkciók közül és mi az amit lecserélünk. 

Ezt eldönteni igazi kihívást jelentő feladat – de a Bogdan Ciocodeică Stúdió kiválóan megoldotta a közelmúltban felújított, Bukarest központjában található otthonban. A lakás gyönyörű patinával és gazdag történelemmel rendelkezik, de az elmúlt 80 évben nem sok változáson esett át.

Most azonban az eredeti konfigurációnak már nem sok értelme maradt, ezért nagy felújítást kellett megtervezni. Mivel szerkezeti okokból lehetetlenné vált a falak átrendezése, a stúdiónak más módot kellett találnia a terek átszervezésére. Elképzelésük az volt, hogy kialakítanak egy otthoni irodát, és a konyha, nappalit egy nagy légtérként kezeljék. Természetesen sok kisebb változás is történt, azok szerepe, hogy a helyet átláthatóbbá tegyék, és úgy frissítsék a dekorációt, hogy az alkalmazkodjon a kortárs életmódhoz. Nézd meg képgalériánkban, hogy sikerült.

forrás: homedit.com

Ajánló

Mikroapartmanok feltörekvőben

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL Még a legnagyobb, legdrágább városokban is találhatunk mikro apartmanokat, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..