„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Parkosított kerttel vették körül a minimalista otthont az indiai Banalore-ban

A Crest Architecture Framed House, azaz “Bekeretezett Ház” projektje az indiai Észak-Bangalore egy privát közösségében található, egy négyzet alakú telken. Az ügyfél igényei alapján az építészek megközelítése egy szerény ház megtervezése volt, különös tekintettel a természetes fény és a szellőzés biztosítására. A tervezés folyamatát és az építési anyagok megválasztását költséghatékonyság vezérelte.

Az építészek egy olyan kompakt elrendezést hoztak létre, amely maximálisan megfelel az ügyfél igényeinek, ugyanakkor a tágasság érzetét kelti a közös és a magánterületek egyensúlyának fennytartása mellett. A déli – nyugati homlokzatot csak keskeny ablakokkal nyitották meg, hogy elkerüljék az erős napsütést.

A nyitott alaprajz, amely egy imaszobát, egy nappalit, egy étkezőt, egy konyhát és három, saját fürdőszobás hálószobát foglal magában, két emeleten helyezkedik el. A dupla belmagasságú nappali és étkező terekből kilátás nyílik a parkosított kertre, és az üvegezett tetőablakok bőséges természetes fényt engednek be. A beton burkolat és a fehérre vakolt falak visszafogott, tiszta hangulatot idéznek elő mind a belső, mind a külső terekben. A tervezés az egész házban az ügyfél által meghatározott egyszerű életmódot tükrözi.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb