„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

P.A.T.H. projekt: energiatakarékos építészet

Philippe Stark mindig figyelembe veszi az etikai és ökológiai szempontokat alkotásaiban, de szereti terveibe a könnyedséget is belevinni, ennek a három elemnek a kombinációjából mindig költői, lázadó és határozottan szép házak születnek.

A P.A.T.H. projekt, Stark és a Riko közreműködésével látott napvilágot, második generációs energiatakarékos előre gyártott házakat terveztek, nagy hangsúlyt fektetve az Eco-technológiai rendszerekre. A Riko egy high-tech cég a korszerű szigetelési és energiatermelő technológiák szakértői, valamint, az egyik vezető európai gyártó a fából készült fenntartható panel épületek kapcsán, így természetes volt az együttes munka.

prefabricated-positive-energy-homes-philippe-starck-riko-3-thumb-630xauto-49995


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A korszerű technológiával kombinálva az időtlen design, és a high-tech illetve klasszikus kinézet összeolvasztása zökkenőmentes végeredményt adott, amelyben egyik vonal sem uralkodik a másik felett. Az otthonok nap-, hő- és szélenergia rendszerekkel (rejtve a tetőn) vannak felszerelve, amely lehetővé teszi számukra, hogy nagyrészt vagy teljesen önellátóak legyenek- sőt néhány otthon esetében még több energiát állítanak elő, mint amennyire szükség van.

forrás:trendir.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb